Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Luni, 11 Aprilie 2011

Sportivii din Causeni ne bucura cu rezultate frumoase

În ultimele două săptămîni ale lunii martie, echipa filialei Chircăieşti a Şcolii sportive  Căuşeni a participat la 2 turnee republicane, de unde s-a întors cu rezultate frumoase.

La turneul care s-a desfăşurat în satul Talmaza, raionul Ştefan Vodă, au participat 80 luptători din 6 raioane. Scopul turneului a fost populurizarea luptei libere şi a modului sănătos de viaţă în rîndul copiilor şi evidenţierea celor mai puternici şi talentaţi luptători din grupele de începători. În componenţa echipei din s. Chircăieşti au participat 12 luptători.

După finalizarea luptelor au fost nominalizate finaliştii în cele 10 categorii de greutate. Cele mai bune rezultate în echipă le-au adus luptătorii Petru Gheorghiţă, Vlad Grozdev, Alexandru Eni, Maxim Ciobanu, Roman Pascaru, toţi fiind premiaţi cu medalii şi diploma.

La sfîrşitul lunii martie echipa a participat încă la un turneu republican la lupta liberă, care a avut loc în raionul Cimişlia în memoria maestrului în sport Tudor Ciobanu.

La acest turneu şi –au măsurat puterile peste 100 luptători. Raionul Căuşeni a fost reprezentat la aceste competiţii de 14 luptători ai filialei Chircăieşti a Şcolii sportive Căuşeni la 6 categorii de greutate.

După o confruntare aprigă, fără compromisuri, locurile premiante între luptătorii noştri în diferite categorii de greutate au fost repartizate astfel: Sergiu Eni – locul II (32 kg), Alexandru Eni – III (26 kg), Petru Gheorghiţă – III (35 kg), Dumitru Iordan – II (42 kg), Cătălin Griţcan – III (66 kg). Toţi luptătorii care au ocupat locurile I, II şi III au fost medaliaţi.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting