Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Marți, 22 August 2017

Ședința de lucru

Astăzi, 22 august 2017, la Căușeni într-o vizită de monitorizare a proiectului ”Construcția sistemului de canalizare în sectorul Valul lui Traian din orașul Căușeni” s-au aflat specialiștii ADR Sud. La ședința de lucru, desfășurată în biroul președintelui raionului Căușeni Nicolae Gorban au participat deasemenea: reprezentantul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Igor Malai, directorul Agenției de Dezvoltare Sud, Maria Culeșov, specialiști în cadrul secției management proiecte Andrei Tomescu și Nicolae Cotruță precum și antreprenorul SRL ”POLIMER GAZ CONSTRUCȚII”.

În cadrul ședinței a fost examinată cererea parvenită de la antreprenor privind modificarea proiectului tehnic, precum și cererile înaintate de ADR Sud către Consiliul raional Căușeni, privind solicitarea expedierii în regim de urgență a modificărilor la proiectul tehnic efectuate de către proiectant.

Reamintim că proiectul ”Construcția sistemului de canalizare în sectorul Valul lui Traian din orașul Căușeni” este finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională, costul total fiind de 7 835 264 lei.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting