Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Joi, 02 Octombrie 2008

Căuşenenii au cucerit cupa la Chişinău

Recent la Chişinău, pe terenul de fotbal al Colegiului electro-mecanic, s-a desfăşurat Turneul tradiţional la mini-fotbal între veterani.

Echipa or. Căuşeni a avut un comportament excelent şi s-a plasat pe locul I, cucerind premiul principal – cupa. Căuşenenii au învins consecutiv echipa din s. Mălăieşti (r-nul Grigoriopol), jucătorii căreia au fost titulari între echipele de maieştri din Tiraspol cu scorul 1:0, apoi a fost învinsă echipa-gazdă cu acelaşi scor 1:0 şi cea din Carahasani cu scorul de 3:0.

Pentru prima dată în cadrul competiţiilor o echipă în trei meciuri n-a scăpat nici o minge în poarta sa, graţie apărării corecte, sârguinţei şi sacrificiului pe teren al fotbaliştilor.

Echipa din Căuşeni a evoluat în următoarea componenţă: A.Donţu, I.Badrajan, N.Cernous, S.Blidari, R.Andrieş, D.Baieş şi V.Railean. A.Donţu a fost menţionat ca cel mai bun portar al turneului.

Competiţiile s-au desfăşurat într-o atmosferă amicală şi nici ploaia rece nu a stricat dispoziţia bună a participanţilor la turneu.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting