Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Vineri, 18 Decembrie 2020

Ziua Poliției Naționale a Republicii Moldova

Cu ocazia Zilei Poliției Naţionale, adresez în numele Consiliului Raional şi al meu personal cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor colaboratorilor ce activează în acest domeniu important!

Poliţia, cel mai important organ de menţinere a ordinii publice, a parcurs o cale îndelungată de formare şi desfăşurare a structurii sale şi tradiţiilor profesionale. Apreciem la justa valoare eforturile depuse de Dumneavoastră.

Întotdeauna aţi demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism şi sperăm, că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului. Sîntem convinşi că întreg efectivul poliţienesc îşi va asuma în faţa poporului angajamentul de a activa mai eficient pentru asigurarea ordinii, securităţii şi liniştii în ţară.

Vă dorim tuturor angajaţilor din poliţie, veteranilor, linişte în suflet, pace în casele fiecăruia dintre Dumneavoastră. Mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, izbîndă în planurile schiţate şi noi realizări întru prosperarea ţării şi poporului nostru. Vă mulţumim pentru munca în care depuneţi multă putere, demnitate şi onoare ca să asiguraţi ordinea publică, Sentimentul datoriei faţă de comunitate şi lege este pentru polițist mai presus de orice. Or, respectând jurământul faţă de patrie, Dumneavoastră contribuiți în acest sens la asigurarea stabilității și securității în societate. Vă apreciem activitatea profesională îndeplinită cu dăruire de suflet,

La mulţi ani!

Cu deosebită consideraţie,

Nicolae GORBAN,

Preşedinte

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting