Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Friday, 01 February 2019

”Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”

La data de 1 februarie 2019, Conducerea raionului împreună cu toți primarii din localitățile raionului împreună cu consilieri locali și raionali, s-au întrunit cu prilejul ”Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”.

Vicepreședintele raionului Sergiu GOGU, în discursul său a menționat următoarele:

”Sărbătoarea de astăzi constituie pentru noi toți o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții APL le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea social- economică a comunității.

E o zi în care, avem un deosebit prilej de a demonstra, încă o dată, recunoştinţa, aprecierea şi suportul pentru autorităţile publice locale, al căror rol înviaţa fiecărui cetăţean este incontestabil.

Vă felicit, din suflet, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, perseverență și succes în implementarea planurilor, înțelepciune în luarea deciziilor și putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire.

Anume de implicarea Domniilor Voastre în soluționarea problemelor comunității depinde dezvoltarea și bunăstarea raionului Căușeni.

Întrucât principiul bunei guvernări îl reprezintă încrederea cetățeanului în instituțiile statului, vă îndemn să fiți la fel de receptivi, activi și cu inițiativă, să demonstrați, de fiecare dată, că și în condiții mai dificile, se pot înfăptui schimbări spre un viitor prosper și se pot obține rezultate deosebite.

Stimați colegi, Vă felicit încă o dată și Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de cetăţeni și îmi exprim înalta apreciere pentru munca și efortul depus în activitatea zilnică pe care o desfășurați.”

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting