Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 12 March 2018

Târgul Tinerelor Talente ”Vis de stea” duminică 11 martie

Programul TECHLab, care a fost implementat în 7 comunități, inclusiv Biblioteca publică raională, Bibliotecile publice din s.Opaci, s. Ursoaia, Ucrainca, s.Plop Știubei s.Feștelița, Ștefan Vodă, s.Gradiște, Cimișlia. Cele 7 biblioteci au beneficiat de echipament adițional (16 tablete, 8 boxe portabile, 30 bean bag-uri), un set de instruiri online și fizice (prestate de CE Căușeni), după care au avut misiunea să disemineze cele învățate membrilor serviciului.

De asemenea, beneficiarii serviciului au învățat să folosească noile programe de prelucrare și editare a pieselor muzicale, să își promoveze produsele, prin ce modalități să asigure durabilitatea activităților, să organizeze activități stradale pentru a-și expune produsele unui public mai larg în comunitate, au lansat albume muzicale. În cadrul Târgului Tinerelor Talente ”Vis de stea”, șapte formații muzicale și-au demonstrat talentul în arta muzicală, au promovat produsele și au comercializat CD-urile, organizând astfel o campanie de fundraising pentru 7 biblioteci locale.

Bibliotecile participante au benefeciat de echipament adițional, dar și de premii speciale. Biblioteca publică Ursoaia și BP s.Feștelița cîte o tabletă și trei perechi de căști, Bibliotecile publice din Ucrainca, Plop Știubei, Gradiște,rl Cimișlia, cîte un bean bag și două perechi de căști, BPR o boxă cu microfon, dar important a fost susținerea și contribuția primarilor.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting