Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Wednesday, 05 September 2018

Simpozionul „Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Academia de Studii Economice a Moldovei Vă invită să participați la Simpozionul „Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”.

Evenimentul este organizat de CCI a RM și ASEM în parteneriat cu Fundașia pentru Cercetări Economice din Turcia și se va desfașura la Chișinăuîn data de 12 septembrie 2018 în incinta Centrului de Convenții al Hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel ( mun. Chișinău, str. Mitropolitul Varlam, nr.77). Înregistrarea perticipanților este cu începere la orele 09:30-10:00.

Programul va include 2 Panele dedicate investițiilor și comerțului exterior dintre Republica Moldova și Turcia. De asemenea, va fi organizată o sesiune de întrevederi de afaceri , pentrua oferi participanţilor din sectorul privat posibilitatea de stabilire a contactelor comerciale şi crearea a unor parteneriate durabile.

În cazul interesului de participare la Simpozionul ‚,Noi orizonturi în ameliorarea cooperării economice între Turcia și Moldova”, va rugăm să transmiteţi in adresa Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 07 septembrie 2018.

Informatii suplimentare la tel. 022 222626, e-mail: inga. leontean@chamber.md, persoana responsabila: Leontean Inga.

Participarea este gratuita.


FORMULAR DE PARTICIPARE:

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting