Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Wednesday, 07 February 2018

Se lansează campania de colectare a bunurilor pentru copiii şi tinerii cu dizabilități

Serviciul social „Echipă mobilă” din cadrul Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Căuşeni solicită sprijinul Dvs.

Se lansează campania de colectare a bunurilor pentru copiii şi tinerii cu dizabilități prin oferirea de scaune rulante, premergătoare, haine, scutece, produse de primă necessitate, etc.

Punctul de colectare a bunurilor: Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Căuşeni (or. Căuşeni, str. Mateevici 9, etajul 1, biroul 3 și 6).

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 062128242 sau la adresa de e-mail: emcauseni@gmail.com

Serviciul social „Echipă mobilă” activează din aprilie 2017 şi a fost creat de A.O. Keystone Moldova, cu suportul UE şi IM Sweedish Development Partner, în cadrul Proiectului „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi pentru susținerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale Nistrului”.

Misiunea Echipei mobile este de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi şi familiilor acestora prin servicii de consiliere, recuperare şi reabilitarea psihosocială, în vederea creşterii gradului de autonomie personală, de prevenire a instituţionalizării şi incluziune socială.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting