Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 04 October 2018

Săptămâna Națională a Voluntariatului este cel mai mare eveniment care promovează voluntariatul în Republica Moldova

Evenimentul, care se află la cea de-a 12-a ediție, vizează sensibilizarea și mobilizarea cetăţenilor, în special tinerii, din întreaga țară pentru a promova voluntariatul. Anul acesta, Săptămâna Națională a Voluntariatului are loc în prima săptămână din octombrie, în perioada 1 – 7 octombrie.

Secţia Economie a Consiliului raional Căuşeni s-a aliat acestei importante campanii naţionale şi a contribuit cu mai multe ajutoare pentru persoanele aflate în dificultate. Astfel, pe data de 3 octombrie, un grup de specialişti din cadrul secţiei au vizitat câţiva pensionari din oraşul Căuşeni. O atenţie deosebită a fost acordată bătrânilor singuratici, rămaşi fără susţinere. Voluntariatul angajaţilor Secţiei Economie a fost o adevărată surpriză, plăcută şi emoţionantă, pentru dna Maria Cojocaru, în vârstă de 67 de ani. Copiii ei sunt plecaţi de mulţi ani, iar starea Domniei sale este precară (vederea slabă, picioarele bolnave). Pentru această doamnă a fost de mare ajutor coletul cu produse alimentare, dar îndeosebi lucrul pe lângă casă, pe care ea nu reuşeşte să-l facă.

Planificăm să întreprindem asemenea acţiuni în fiecare lună, pentru că recunoştinţa citită în ochii dnei Maria Cojocaru valorează mult.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting