Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 10 September 2020

Pre-anunț: Lansarea unui nou apel în cadrul BiodivERsA și Water JPI

Consiliul Raional Căușeni conform comunicatului Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare din RM, care pre-anunță lansarea unui nou apel cu următorul subiect: „Conservarea și restaurarea ecosistemelor degradate și a biodiversității acestora, inclusiv al accentului pe sistemele acvatice” organizat în comun de BiodivERsA și Water JPI.

Lansarea oficială a apelului este planificată pentru 5 octombrie 2020, cu data limită pentru înaintarea propunerilor de proiect 7 decembrie 2020.

Instrucțiunile privind criteriile de depunere, eligibilitate, evaluare și alte informații relevante vor fi descrise în anunțul oficial din 5 octombrie 2020.

La etapa actuală, următoarele țări și-au exprimat interesul preliminar de a participa la acest apel cu o sumă totală de peste 18 milioane de euro: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Letonia, Lituania, Moldova, Maroc, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia etc. Mai multe informații găsiți în informația atașată.Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting