Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 07 August 2017

O săptămână de odihnă pe malul Mării Negre în România

Zilele trecute o echipă din 10 elevi-olimpici din raionul Căușeni au revenit acasă după odihna timp de 10 zile la tabăra din Sulina, județul Tulcea, România. Elevii căușeneni s-au odihnit alături de semenii lor sosiți atât din Republica Moldova, cât și din Serbia, Albania, Italia, Canada, Italia, Macedonia.
Pe parcursul celor 7 zile administrația Direcției Învățământ, Tineret și Sport din Județul Tulcea, susținuți de Ministerul pentru românii de pretutindeni, prin intermediul secretarului de stat Veaceslav Șaramet au depus mult efort pentru buna organizare a odihnei oaspeților din cele 7 țări, odihna bună, bine organizată fiind îmbinată armonios cu un șir de concursuri, la care olimpicii din raionul Căușeni nu au fost indiferenți și și-au demonstrat iscusința. Astfel, la concursul de dans eleva Buga Alina s-a clasat pe locul I, Budneac Mădălina – pe locul III. La concursul interpretarea unui cântec echipa de la Căușeni a ocupat locul II. Echipa a inclus următorii elevi: Creangă Dragoș, Exari Maxim, Grosu Pintilie, Babin Mirabela, Budneac Mădălina și Buga Alina. La concursul de desen Babin Mirabela s-a clasat pe locul II. Cel mai bun rezultat la concursul de cultură generală l-a obținut Cojocaru Alixandrina, clasându-se pe locul I.
Este îmbucurător faptul, că echipa delegată din raionul Căușeni s-a străduit să confirme rezultatele obținute în cadrul concursurilor raionale și republicane. Toți participanții s-au întors de la tabără cu cadouri pentru participare activă la concursurile organizate.
Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting