Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Joi, 31 Decembrie 2020

LA MULȚI ANI !!!

Stimaţi locuitori ai raionului!

Anul care tocmai se încheie va rămâne în istoria noastră ca un an al încercărilor,în care societatea noastră și-a demonstrat pe deplin maturitatea și responsabilitatea față de evenimentele ce au marcat acest an. În pragul sărbătorilor de iarnă este perioada în care facem un bilanț asupra trecutului, al prezentului și, cel mai important, asupra posibilității în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul și cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor și la consolidarea unei comunități prospere și unite.

În anul 2020 societatea noastră a fost afectată de pandemia de COVID-19, care ne obligă să sărbătorim în alte moduri decît cele obișnuite, și care a devenit o lecție dură pentru noi. În acest context vreau să-mi exprim profundă gratitudine și respect tuturor lucrătorilor medicali, pentru misiunea lor dificilă de a salva vieți, fiind expuși zilnic riscului de infectare, fiind extenuați fizic și moral, ei continuă să vegheze sănătatea pacienților.

Anul 2020 a fost cu urmări nefaste și pentru sectorul agricol, primăvara secetoasă și cu înghețuri, a afectat grav atît calitatea, cît și cantitatea recoltei, provocînd pagube pentru agricultori. Totuși Vă mulțumim pentru munca depusă, pentru încredereași optimismul de care dați dovadă.

Deasemenea aduc sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor localităților și partenerilor pentru colaborarea strânsă din acest an întru executarea obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru speranța și optimismul de care dați dovadă, în pofida anului secetos, agenților economici pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economică a raionului, asociațiilor obștești care se implică la organizarea și desfășurarea acțiunilor de caritate și voluntariat și nu în ultimul rând fiecărei familii, care promovează valorile morale și spirituale.

A fost un an în care am muncit împreună pentru a realiza obiectivele propuse, pentru a depăși momentele dificile și pentru a aduce frumosul, modernul în comunitățile noastre. În acest context Vă doresc ca bucuria și liniștea aduse de sărbătorile de iarnă să Vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. În anul care vine să treceți cu ușurință de momentele neplăcute, să gândiți doar pozitiv, și constructiv, să aveţi parte de oameni iubiți și dragi inimii,să fiți fericiți și împliniți, să aveți pace în casă și belșug pe masă.

La Mulți Ani !

Cu alese considerațiuni, Președintele raionuluiNicolae Gorban

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting