Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 21 February 2019

La data de 20 februarie 2019, în incinta Consiliului raional , Direcția economie, construcții și infrastructură a desfășurat consultări publice

La data de 20 februarie 2019, în incinta Consiliului raional , Direcția economie, construcții și infrastructură a desfășurat consultări publice pe marginea proiectelor de decizie:

    -”Cu privire la aprobarea ”Planului de dezvoltare economică a raionului Căușeni pe perioada 2019-2021”;

    -”Cu privire la aprobarea Regulamentului de desfășurare a concursului anual „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” în teritoriul raionului Căușeni;

    -”Cu privire la Profilul investițional al raionului Căușeni”.

Scopul proiectelor este eficientizarea acțiunilor de promovare a procesului de dezvoltare economică a raionului și susținerea antreprenorilor autohtoni.

La consultările publice au participat, cu propuneri la proiectele de decizii primari din localitățile raionului, ONG, membrii Consiliului de participare, agenți economi ș.a.

În calitate de oaspeți au fost: Lilian Danilov, coordonator ”Primari pentru creștere economică”, Igor Torpan, ADR Sud, autorul ”Profilului investițional al raionului Căușeni” și dna Tatiana Aramă, coordonator de proiect”Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru Promovarea Afacerilor și Investițiilor”.

Mai multe propuneri, recomandări propuse de domnul Ion Oboroceanu vor fi luate în considerare cu modificări și completări la proiectele de decizie.

Necesitatea elaborării şi adoptării proiectelor de decizie este completarea și consolidarea cadrului legal privind dezvoltarea economică a raionului.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting