Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Wednesday, 20 February 2019

Invitație de participare la prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din Romania și Moldova Evenimentul va avea loc la Iași, Romania la data de 27 februarie 2019.
Invitație de participare la prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din Romania și Moldova Evenimentul va avea loc la Iași, Romania la data de 27 februarie 2019.

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Parcul Științific și Tehnologic ”Tehnopolis” – gazda forumului, sub egida platformei AFACERI.RO și are ca obiective creșterea încrederii și cunoașterii reciproce între tineri antreprenori din Romania și Republica Moldova pentru deschiderea de proiecte de afaceri transfrontaliere, creareaunei legături de comunicare direct între antreprenori și potențiali antreprenori și instituții care pot răspunde unor întrebări care blochează inițiativele private, promovarea oportunităților antreprenoriale în spațiul European și promovarea oportunităților de învățare pentru antreprenori prin Programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori. Dat fiind faptul că dorim să asigurăm o deschidere cît mai largă pentru publicul interesat, nu se percepe taxă de participare și expunere la eveniment, pentru transport cu autocarul se va achita costul călătoriei tur-retur 350,00 (trei sute cincizeci) MDL, însă este necesară înscrierea online pe site-ul: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2019/. Termenul limită de înregistrare – 22 februarie 2019. Companiile sau antreprenorii interesați să expună produsele în cadrul evenimentului sunt rugați să transmită un mesaj e-mail pe adresa: dmc@europenow.pro. Vă transmitem atașat agenda provizorie a evenimentului în speranța că veți confirma prezența ca participant la eveniment și veți populariza evenimentul tuturor celor care ar putea fi interesați.
Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting