Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 26 April 2018

Întrevedere ” Nistrul de Jos”

În 24 aprilie, autorităților publice locale din raionul Căuşeni au desfășurat o întrevedere cu reprezentanții Centrului de informare și consultanță de mediu ”EcoContact” și societății ecologice ”Biotica” în cadrul proiectului ,,Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltare instituțională în Zona Ramsar ,,Nistrul de Jos”.

La întrevedere au participat reprezentanţi ai primăriilor: Cîrnățeni, Plop-Știubei, Copanca, Grădinița, precum şi conducerea raionului și reprezentanții Consiliului raional Căuşeni. În cadrul întrevederii, au fost discutate aspecte de implementare a proiectului, cât și necesitatea creării Consiliului raional de administrație a Zonei Ramsar.

Întrevederea face parte din eforturile de implementare a proiectului ,,Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltare instituțională în Zona Ramsar ,,Nistrul de Jos”, finanţat de Agenția Austriacă de Dezvoltare, din fondul programului Austriac de Dezvoltare și Cooperare şi cofinanţat de Agenţia de Dezvoltare şi Cooperare Internaţională Suedeză.

Perioada de implementare a proiectului este de 4 ani (decembrie 2017 – noiembrie 2021) şi vine în susţinerea creării Ariei Naturale Protejate de Stat – Parcului Naţional „Nistrul de Jos”. Proiectul implică o gamă largă de actori, cum ar fi autoritățile centrale și locale de resort de pe ambele maluri ale râului Nistru, populația locală și mass-media.


Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting