Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Miercuri, 03 Iulie 2019

Informațiaoperativă privind subvenționarea în agricultură

Informațiaoperativă privitor la subvenționarea în agricultură la SubMăsura 1.2. Stimularea investițiilor pentru înființarea, modernizarea și defrișarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor pomicole.

Producătorii agricoli au la dispoziție opt luni pentru a solicita suport financiar din partea statului pentru activitățile desfășurate în anul 2019. Au fostdéja depuse 38 de dosare la:

SubMăsura 1.2. Stimularea investițiilor pentru înființarea, modernizareaaplantațiilor pomicole-19 dosare, au fost acceptate-12 dosare, suprafața totală- 135,66 ha.

Stimularea investițiilor pentru înființarea,plantațiilor viticole-7 dosare, au fost acceptate5 dosare, suprafața totală 17,81 ha soiuri de masă.

Stimularea investițiilor pentru defrișarea plantațiilor multianuale, inclusiv a plantațiilor viticole și a plantațiilor pomicoleau fost depuse 12 dosare dintre care 11 dosare au fost acceptate, suprafața totală 113,87 ha, la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Autoritățile îndeamnă agricultorii să solicite ajutorul agențiilor de consultanță agricolă, pentru completarea planului de afaceri.

Cu un plan de afaceri greșit, producătorii agricoli nu au nicio șansă să obțină subvenții.

Anul trecut, au fost respinse 130 de dosare de subvenționare din 7417 depuse la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting