Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 10 August 2017

În atenția producătorilor de struguri!

Administraţia raionului Cimişlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor din Molova, invită producătorii de struguri cu soiuri de masă din raionul Căuşeni să participaţi la “Festivalul Naţional al Strugurelui, ediţia a V-a”, care vaavea loc la data de 3 septembrie 2017 în or.Cimişlia, bd. Ştefan cel Mare.
La eveniment vor participa viticultori şi exportatori de struguri din Republica Moldova , savanţi în domeniu, meşteri populari, colective artistice şi interpreţi.
În cadrul Festivalului va fi organizat Forumul Producătorilor şi Exportatorilor de Struguri din Moldova, vor fi vernisate expoziţii cu vînzări ale obiectelor de artizanat, vor avea loc degustări ale strugurilor, concursuri tematice, vor evolua colective artistice.

Vă rugăm, respectuos, să confirmaţi participarea la Festival pînă la data de 17 august 2017, adresîndu-vă în incinta Consiliului raional Căușeni et.3, bir.311 sau la numarul de telefon 0243-23088,079103903.

Ataşat este plasată agenda Festivalului

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting