Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 02 July 2018

În atenţia conducătorilor întreprinderilor

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldovainvită să participați la Conferința națională privind avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc în data de 19 iulie 2018 în incinta sălii de conferințe a Institutului Muncii al Confederației naționale a sindicatelor din Moldova (mun. Chișinău, str. Zimbrului, nr.10). Inregistrarea participanților 09:30-10:00.

Conferința este organizată de CCI a RM în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană și Uniunea Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere, precum și cu suportul grupului de antreprenori InteligentAGRO(Moldova) și Azienda Vivaistica Negro Carlo (Italia), care își propun să aducă cultura alunului în speța culturilor agricole de valoare înaltă cultivate în Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de a informa publicul despre avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în condițiile Republicii Moldova, soiurile recomandate condițiilor din țara noastră, precum și costurile și oportunitațile, care le oferă agricultorilor ce decid să se lanseze în aceasta afacere. Un alt subiect important al Conferinței va ține de oportunitațile de finanțare europeană disponibele pentru lansarea afacerii și masurile de subvenționare din partea statului. Se preconizeaza participarea a 100 de producatori agricoli din toată țara, care intenționează să treacă de la forma de exploatare convențională a culturilor de câmp la plantațiile multianuale cu valoare adăugată înaltă. ( agenda se anexează).

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate sa completeze formularul anexat si a-l remite in adresa Directiei Relatii Internationale a Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova, pina la data de 16 iulie 2018. Informatii suplimentare la tel. 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoana responsabila: Leontean Inga

FORMULAR DE PARTICIPARE:AGENDA:

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting