Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 11 May 2020

În atenția agenților economici !!!

Secția economie a Consiliului raional Căușeni, Vă informează, că Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova și Serviciul Vamal al Republicii Moldova a lansat, cu sprijinul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova, PORTALUL DE INFORMAȚII COMERCIALE, destinat comunității de afaceri naționale și internaționale.

Noul sisteml poate fi accesat la adresa www.trade.gov.md.

Portalul de Informații Comerciale al Republicii Moldova (www.trade.gov.md) este sursa principal de informații oficiale de specialitate cu privire la procedurile aferente și documentele necesare pentru activitățile privind importul, exportul și tranzitul de mărfuri.

Accesînd portalul, utilizatorii se vor putea informa referitor la regimurile și destinațiile vamale, declararea mărfurilor, clasificarea și originea acestora, contingente, acte permisive, taxele pentru toate categoriile de mărfuri etc. Tot aici, vor fi descrise și procedurile de obținere a unor autorizații precum Operatorul Economic Autorizat, procedura de Vămuire la Domiciliu sau Exportator Aprobat, sau cele de înregistrare în calitate de subiect al activității economice externe.

Portalul de Informații Comerciale al Republicii Moldova va răspunde tuturor nevoilor de informare și consultanță ale mediului de afaceri și publicului larg în ceea ce privește reglementarea exportului/importului și a operațiunilor de transzit ale Republicii Moldova.

https://trade.gov.md/ro

Pentru mai multe informații, contactați:

Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal

Punctul de informare pentru Comerț Extern

Tel: +373 22 788 888

E-mail: callcenter@customs.gov.md

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting