Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 05 August 2019

ÎN ATENŢIA TINERILOR ANTREPRENORI

I N V I T A Ţ I E

ÎN ATENŢIA TINERILOR ANTREPRENORI

CONSILIUL RAIONAL CĂUŞENI ANUNŢĂ

Camera Tinerilor Antreprenori din Moldova (JCI Moldova), este încîntată să găzduiască cel mai important eveniment JCI al anului - Conferința Internațională „Descoperă JCI Moldova”, care va avea loc la Ungheni în perioada 23-25 august 2019.

În fiecare an, conferința JCI Moldova aduce împreună membrii JCI din regiunile Moldovei și din afara țării, parteneri și susținători ai organizației, manageri, antreprenori, tineri leaderi și cetățeni activi, liberi profesioniști, oameni de cultură, membri ai societății civile și alte personalități marcante.

Nu trebuie să rateze evenimentul:

    ·Tinerii activi în căutare de idei şi practici know – how

    ·Tinerii antreprenori, care doresc să se extindă la nivel internaţional

    ·Cetăţeniactivi, care caută inspiraţie, cunoştinţe şi se implică în comunităţile lor

    Pe agenda conferinţei sunt incluse paneluri despre business şi oportunităţile de investiţii în Republica Moldova, business networking event, excursii la rezervaţia Plaiul Fagului şi Mileştii Mici, şi alte activităţi

Scopul conferinţei din acest an este de a dezvolta spiritul de cetățean activ pentru o societate mai bună prin împărtășirea experiențelor de succes locale și internaționale. Ne așteptăm să avem o prezență mare de tineri antreprenori din regiunile Moldovei și din afara țării, precum și oficiali reprezentanți ai instituțiilor publice.

Ţinem să menţionăm că JCI Moldova reprezintă o organizație de tineri antreprenori afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI) care numără mai mult de 200.000 de membri în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca membri JCI urmărim să creăm schimbări pozitive și durabile în

societatea în care trăim, acțiunile noastre fiind orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri din țară și crearea oportunităților de dezvoltare a tinerilor. Fiecare membru JCI împărtășește convingerea că, pentru a crea schimbări pozitive pe termen lung, trebuie să ne îmbunătățim pe noi înșine și lumea din jurul nostru. Căutăm soluții orientate la problemele unice din comunitățile noastre, pentru a construi o lume mai bună, creând o influență globală.

Mai multe detalii despre Conferința Internațională „Descoperă JCI Moldova” puteți găsi pe pagina noastră de Facebook – JCI Moldova sau pe pagina web: http://discover2019.jci.md.

Vom fi onoraţi dacă Veţi accepta invitaţia noastră.

Pentru confirmarea prezenţei sau mai multe detalii ne puteţi contacta la adresele de e-mail moldova@jci.cc și ana.boisteanu@jci.md, sau la numărul de telefon 068867867.

Secţia economie a Consiliului raional Căuşeni

Tel.0243/2-31-80, 2-30-88.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting