Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 05 August 2019

ÎN ATENŢIA CONDUCĂTORULUI ÎNTREPRINDERII

CONSILIUL RAIONAL CĂUŞENI VĂ INFORMEAZĂ CĂ

Camera de Comerţ şi industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Serviciul Comercial din Bucureşti al Ambasadei SUA în România, vă invită să participaţi

La Misiunea de Afaceri Agricole din România şi Republica Moldova în SUA între 7 şi 17septembrie 2019. Programul de afaceri se va desfăşura în mai multe localităţi americane: Chicago, Fargo, Baltimore, New York şi Washington.

Misiunea are ca scop dezvoltarea parteneriatelor strategice, colaborării şi comerciale cu următoarea tamatică prioritară: agricultura şi infrastructura de irigaţii bazate pe modelele de management, tehnologiile noi şi bunele practice americane. Programul de afaceri cuprinde vizite la diverse ferme şi târguri agricole în SUA, training – uri cu tematici agricole (programul detaliat se anexează).

Toate costurile călătoriei sunt acoperite de participanţi. Costul călătoriei în iulie 2019 (ce se poate schimba în funcţie de tarifele în creştere ale companiilor aeriene * zbor din Bucureşti):

  ·Pentru un loc într-o cameră dublă/twin cu zbor TRANS-ATLANTIC INCLUS:EUR 3.800 (mic dejun inclus)

  ·Pentru o cameră single cu zbor TRANS – ATLANTIC INCLUS: EUR 4.700 (mic dejun cu cost suplimentar)

În această călătorie vor fi incluse toate zborurile locale cu taxele şi costurile aeroporturilor având dreptul la o valiză de cală (23 kg max.) şi la un bagaj de mână. Transportul şi transferurile locale, tururile şi ghizii sunt incluse în preţ.

Costuri suplimentare:

  -Taxe pentru viza SUA şi pentru procedurile de aplicare incluzând poze specific electronice şi pe hârtie etc.

  -Transportul Chişinău – Bucureşti – Chişinău

  -Asistenţă CCI a RM inainte şi pe durata misiunii: EUR 200

Vă rugăm să confirmaţi participarea Dvs. Până luni, 5 august 2019 sau cât mai rapid posibil (luând in calcul creşterea tarifelor aeriene şi procedurile pentru viză SUA). Pentru mai multe informaţii, contactaţi Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM : Rodica Dimitriu – tel: 022 221391 rodica.dimitriu@chamber.mdsau Inga Leontean – tel. 022 222626, e – mail:inga.leontean@chamber.md.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting