Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Miercuri, 30 Decembrie 2020

Gala Întreprinderilor Mici și Mijlocii - 2020!

   Antreprenor din Căușeni distins cu diploma de onoare a Guvernului Republicii Moldova la Gala Întreprinderilor Mici și Mijlocii - 2020!

   Cei mai buni antreprenori ai anului 2019 au fost distinși cu titluri de apreciere în cadrul concursului republican - „Cel mai bun antreprenor din sectorul ÎMM 2019”, organizat anual de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

   Evenimentul festiv a avut loc, la data de 28.12.2020, la Palatul Republicii, cu participarea reprezentanților autorităților publice centrale și a mediului de afaceri.

   La concursul republican „Cel mai bun antreprenor din sectorul ÎMM 2019” au participat antreprenori preselectați la nivel local din 10 raioane (dintre care, Anenii-Noi, Călărași, Căușeni, Dondușeni, Fălești, Leova, Ocnița, Rîșcani, Telenești, Ungheni) și UTA Găgăuzia.

   Pentru premierea învingătorilor concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul ÎMM 2019”, câștigătorii premiului I au primit câte 7 000 lei, iar câștigătorii premiului II au primit câte 5 000 lei.

   Antreprenorul SRL ”SOLGON-I” din raionul Căușeni a fost distins cu diploma de onoare a Guvernului Republicii Moldova pentru obținerea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul ÎMM” la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor din sfera producție” precum și pentru rezultate remarcabile înregistrate în anul 2019.

   Suntem mândri de performanțele obținute în acest an de antreprenorii noștri. Cu acest prilej le aducem sincere felicitări, dorindu-le succese și noi realizări, iar pe ceilalți antreprenori din raion îi îndemnăm să participe la concurs, pentru a le aprecia performanțele.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting