Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Thursday, 12 April 2018

Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și să vizitați expoziția de marfuri din Republica Belarus

CONDUCATORULUI ÎNTREPRINDERII

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invita agenții economici din Republica Moldova să participe la Forumul Economic pentru Cooperare Interregională Moldova-Belarus și să vizitați expoziția de marfuri din Republica Belarus. Evenimentele fac parte din programul vizitei oficiale a presedintelui Republicii Belarus, Lucașenco Alexandr și altor oficiali, la Chișinau.

Din componența delegației belaruse vor face parte reprezentanții a 26 companii din: industria alimentara; a laptelui; vinicolă; petrolieră; construcții; medicina si farmaceutica; hirtie; industria grea; industria constructoare de masini,etc.

In cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate intrevederi bilaterale, unde veti avea posibilitatea sa stabiliți relații de afaceri si parteneriat cu agenții economici belaruși si vizita standurilor expoziționale.

Evenimentele menționate se vor desfașura la data de 19 aprilie 2018, incepind cu orele 8:20 in incinta Palatului Republicii, etajul II, Sala Mare (mun. Chisinau, str. Maria Cebotari, nr.16).

Inregistrarea participantelor la Forumul de Afaceri: 08:20-08:55.

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate sa completeze formularul anexat si a-l remita in adresa Directiei Relatii Internationale a Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova, pina la data de 17 aprilie 2018. Informatii suplimentare la tel. 022 222626, e-mail: inga. leontean@chamber.md, persoana responsabila: Leontean Inga.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting