Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Saturday, 03 March 2018

FGM 2018 – Revitalizare Urbană

Apelul pentru propuneri de proiecte în cadrul FGM 2018 – ediția revitalizare urbană a luat sfîrșit în data de 1 martie curent.

Astfel FGM a recepționat 14 de cereri de proiecte de la toate 14 municipii și orașe participante în cadrul proiectului Revitalizare Urbană (2017 – 2019).

Printre municipalitățile aplicante se numără și Primăria orașului Căușeni care a înaintat propunerea Revitalizarea parcului din scuarul de pe bulevardul Mihai Eminescu, orașul Căușeni

Lista aplicantilor aici :
http://www.centruinfo.org/wp-content/uploads/Lista-aplicantilor_FGM_2018-Revitalizare-Urbana.pdf

Proiectele din cadrul FGM 2018 ediția Revitalizare Urbană pot fi realizate de către orașele participante în cadrul proiectului nr. 309/2017/M3 (și anume: Bălți, Briceni, Cahul, Căușeni, Ceadîr-Lunga, Cimișlia, Comrat, Edineț, Ialoveni, Ocnița, Orhei, Soroca, Strășeni, Ungheni) în parteneriat cu unul sau mai mulți parteneri civici locali (ONG și/sau grup local de inițiativă și/sau grup informal de locuitori) și unul sau mai mulți parteneri din mediul de afaceri, după caz.

Amintim că anterior,în anul 2017, cu suportul FGM a fost implementat proiectul Protecţia mediului ambiant –factor important în dezvoltarea comunitară de către consorțiul Copanca (Căușeni) – Chițcani (regiunea Transnistreană) – Grădinița (Căușeni),Suma co-finanțării FGM 2017: 395 900 MDL

Pentru anul curent vor fi alocați circa 200 mii EUR per proiect,iar învingătorii vor fi identificați de Centru în colaborare cu Guvernul Poloniei.

preluare :centruinfo.org

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting