Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Wednesday, 07 August 2019

Felicitare cu ocazia ”Zilei profesionale a lucrătorilor din construcții”Stimaţi lucrători din domeniul construcţiei!

conform Hotărîrii Guvernului nr.307 din 17.05.1994

Cu privire la declararea unor zile drept sărbători profesionale”

Tradiţional, în a doua duminică din luna august, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului din construcții.

Constructorii împreună cu arhitecţii, proiectanţii, designerii, lucrătorii din industria materialelor de construcţii sunt oamenii care lucrează în orice condiţii climaterice, fiind expuşi astfel la numeroase situaţii periculoase.

Constructorii poartă o responsabilitate enormă pentru realizarea obiectelor şi aproape întotdeauna sunt la înălţimea aşteptărilor celor care au comandat construcţia.

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcţiilor este mai efectivă, dar cu toate acestea munca lor rămâne în continuare una dintre cele mai intensive.

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele Consiliului raional Căușeni şi al meu personal, adresez tuturor lucrătorilor din domeniul construcţiilor din raionul Căușeni sincere felicitări şi urări de bine, dorindu-le sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţesc condiţiile de viaţă, de muncă şi de petrecere a timpului liber, realizări remarcabile în plan profesional, proiecte interesante şi numai bucurii în familie.

Cu profund respect,

Preşedintele raionului Căușeni Nicolae GORBAN

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting