Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 09 November 2020

EXPO BUSINESS MOLDOVA 2020 - PRIMA EXPOZIȚIE VIRTUALĂ DIN ȚARĂ

Fii parte a primei expoziții virtuale din țară ”Expo Business Moldova 2020”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă asigură de înaltele sale considerațiuni și Vă informează despre lansarea oficială a primei platforme de expoziții virtuale din țară www.virtual-fairs.md și a primului eveniment online ”Expo Business Moldova 2020”,

Scopul platformei este să ajute producătorii în direcții precum găsirea de noi clienți și parteneri, creșterea vizibilității și recunoașterii produselor și serviciilor lor la nivel global. Virtual-Fairs.md este un mijloc eficient pentru promovare internațională, deoarece spațiul online nu are limite, presupune economie de timp, resurse și mijloace, lucru benefic mai cu seama ținând cont de situația pandemică.

Expo Business Moldova 2020, cu sloganul ”Ai încredere în produsele noastre”, este prima expoziție virtuală din țară, care are drept scop punerea în evidență și promovarea a cât mai multor produse și servicii din toate ramurile economiei naționale.

CCI a RM în calitate de organizator a acestei expoziții virtuale, își propune oglindirea cu exactitate a pieței Republicii Moldova și a potențialului acesteia, în vederea susținerii companiilor autohtone, distribuitorilor, importatorilor etc, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale prin construirea relațiilor de parteneriat atât la nivel național cât și internațional.

La expoziția virtuală sunt invitați să participe:

– producători de mărfuri,
– prestatori de servicii,
– întreprinderi mari, mici și mijlocii,
– asociații de producători,
– rezidenți ai zonelor economice libere, incubatoarelor de afaceri etc.
– companii de asigurări, leasing, consultanță, francize, asociații financiare și de comerț exterior.

Aceștia își pot prezenta produsele și serviciile la standul virtual, se pot înscrie la întrevederile B2B sau organiza un eveniment în cadrul Programului de Afaceri spre exemplu: seminare, mese rotunde, prezentări de companie, workshop-uri, master-class-uri ș.a.

Expozanții vor avea posibilitatea să comunice direct de la standul virtual cu vizitatorii naționali și internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită parteneriatelor pe care CCI a RM le are stabilite cu țări precum: România, Italia, Polonia, Rusia, Turcia, Lituania și Ucraina.Luând în considerare situația creată de Covid-19 în toată lumea, formatul virtual a expoziției va putea pune în contact potențialii investitori și parteneri străini și va contribui la încheierea acordurilor noi de colaborare, amplificarea celor existente și crearea posibilității de export.

Etapele expoziției:

05 noiembrie – 04 decembrie 2020 – înregistrarea expozanților pe platformă
30 noiembrie – 18 decembrie 2020 – înregistrarea buyer-ilor pe platformă
30 noiembrie – 17 decembrie 2020 – programarea întrevederilor B2B. Întrevederile bilaterale se vor desfășura exclusiv în zilele de expoziție (15-18 decembrie 2020). Programările efectuate în afara zilelor de expoziție nu vor avea loc, chiar dacă veți intra în posesia link-urilor pe ZOOM.
15 – 19 decembrie 2020 – acces la vizitarea standurilor.

Taxa de participare pentru expozanți este de 1500 MDL, iar pentru buyeri și vizitatori participarea este gratuită.

Partenerii expoziției sunt: Programul UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, BC ”Moldova-Agroindbank” SA și Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), care va subvenționa participarea producătorilor autohtoni de produse și servicii.

Pentru informații mai detaliate, nu ezitați să contactați managerii expoziției virtuale:

Diana Lungu: +373 (022) 21 07 25, diana.lungu@chamber.md

Tatiana Ranga: +373 (022) 23 84 10, tatiana.ranga@chamber.md

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting