Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Tuesday, 06 February 2018

Eficientizarea achiziţiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender

În contextul implementării Strategiei de dezvoltare a sistemului de achiziţii publice pentru anii 2016-2020 şi Planului de acţiuni privind implimentarea acesteia, Ministerul Finanţelor promovează punerea în aplicare a unui nou sistem electronic de achiziţii publice (în continuare – Sistemul MTender), care va acoperi tot ciclul procedurii de achiziţie publică (de la planificare pînă la executarea şi efectuarea plăţilor aferente contractului).

Întru prezentarea autorităţilor publice locale instrumentele electronice de achiziţii, se organizează în raionul Căuşeni un seminar cu genericul “Eficientizarea achiziţiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender”.

Seminarul se organizează pentru reprezentanţii autorităţilor publice locale responsabili de efectuarea achiziţiilor publice. În cadrul seminarului va fi prezentată arhitectura sistemului informaţional de achiziţii publice MTender, demonstrarea funcţionalităţilor elaborate de platformele de achiziţii (agenda seminarului se anexează)

Astfel, la data de 8 februarie 2018 orele 13:00 în sala de şedinţe a Consiliului raional Căuşeni va fi organizat un seminar de către Ministerul Finanţelor cu genericul sus menţionat.

Sunt invitaţi primarii, contabilii şefi din primării, managerii şi contabilii şefi ai entităţilor finanţate de la bugetul raional.

Agenda

Seminarului “Eficientizarea achiziţiilor publice prin utilizarea platformei electronice MTender”

Nr. d/o

Subiectele

Durata

1

2

3

Înregistrarea

10 min

1

Prezentarea generală a sistemului informaţional de achiziţii publice MTender

15 min

2

Demonstrarea funcţionalităţii elaborate pe platformele de achiziţii

20 min

3

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri

20 min

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting