Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Marți, 06 Iulie 2021

Două Apeluri de proiecte lansate de UCIP IFAD!

Serviciul Resurse și Asigurarea Durabilității Investițiilor informează că UCIP IFAD a lansat în data de 05.07.21 două apeluride proiecte privind înființarea și reabilitarea învelișurilor de ierburi și înființarea/reabilitarea perdelelor forestiere, a plantațiilor agrosilvice. În cadrul acestor proiecte o atenție deosebită este atribuită dezvoltării şi implementării tehnologiilor performante în domeniul agricol și managementului durabil al solului, cu impact pozitiv asupra ecosistemelor.

În calitate de beneficiari ai celor două granturi de finanțare pot fi Autoritățile Publice Locale (APL) (Primării)* din toate regiunile Moldovei, fiind acordată prioritate solicitanților de grant care dețin terenuri ce necesită măsuri de reabilitare/înființare în partea de Sud și Centru a țării.

Criterii de eligibilitate și lista documentelor de aplicare la concurs pot fi accesate pe pagina web a UCIP IFAD, la rubrica Granturi. Termenul limită de aplicare este 06.08.21.

1. http://www.ucipifad.md/granturi/concurs-pentru-selectarea-beneficiarilor-apl-de-granturi-la-infiintarea-reabilitarea-perdelelor-plantatiilor-forestiere-agrosilvice-de-protectie/

2. http://www.ucipifad.md/granturi/concurs-pentru-selectarea-beneficiarilor-apl-de-granturi-la-infiintarea-reabilitarea-invelisurilor-de-ierburi/

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting