Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Friday, 29 September 2017

De la ședința Consiliului raional Căușeni

Așa precum v-am informat, pentru ziua de 29 septembrie curent, prin Dispoziția președintelui raionului Căușeni Nicolae Gorban, a fost preconizată şedinţa extraordinară a legislativului raional. Prezenți la ședință au fost 28 de consilieri din cei 33 aleși. Președinte al ședinței a fost ales consilierul Mihail Panța.

În procesul examinării ordinii de zi președintele ședinței Mihail Panța, consilier din partea PCRM, a propus excluderea chestiunii nr. 15 ”Cu privire la modificarea Deciziei Consiliului raional Căușeni nr. 4/7 din 19.05.2017 ”Cu privire la completarea Registrului monumentelor de importanță locală din raionul Căușeni”, proiectul de Decizie pe marginea chestiunii fiind înaintat de către consilierul Anatolie Focșa. Propunerea înaintată a fost susținută de către majoritatea consilierilor prezenți.

Pe marginea celor 26 chestiuni, rămase în definitiv în ordinea de zi, au fost adoptate Deciziile respective, care, la momentul semnării, vor fi plasate, pentru informare, pe prezenta pagină oficială a Consiliului raional Căușeni.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting