Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 09 October 2017

De la Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii “SPECIALIZAREA INTELIGENTĂ

Consiliul raional Căuşeni prin intermediul Secţiei Economie, a participat la evenimentul organizat şi desfăşurat la data de 6 octombrie 2017, cea de-a X-a ediţie a Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii “SPECIALIZAREA INTELIGENTĂ: motorul creşterii economice în regiunile din Republica Moldova”. Evenimentul face parte din seria activităţilor de promovare a antreprenoriatului din Republica Moldova, avînd ca scop prezentarea potenţialui socio-economic al regiunilor ţării.

Întru identificarea instrumentelor de sprijin pentru reorientarea sectoarelor prioritare ale economiei naţionale către ramurile emergente şi pieţele internaţionale, s-au expus standuri expoziţionale cu produse specifice zonelor. În cadrul acestei expoziţii Consiliul Raional Căuşeni a prezentat, în colaborare cu 6 agenţi economici din teritoriu, o gamă de produse specifice regiunii Sud:
Apicultor GȚ ”Vieru Ion Tudor”


ÎI ”Gogu Ilie”
SRL ”CARABICA””Iurco Roman Petru”
ÎI ”Brînză Valeriu”
SRL ”Buniplap”
SRL
”AIMO SPORT LINE”

Venim cu alese mulţumiri şi profundă recunoştinţă pentru agenţii economici care au dat curs invitaţiei şi au participat la evenimentul din cadrul Business Week-2017. Prin receptivitatea dumneavoastră aţi promovat atît imaginea propriei afaceri, cît şi a întregului raion, care a demonstrat la nivel naţional că are cu ce se mândri.

Vă dorim mult succes în continuare, cu realizări şi mai frumoase.

Apreciem sprijinul dumneavoastră, cu deosebită consideraţie.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting