Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Monday, 10 July 2017

Cum protejăm drepturile copiilor din raion

La data de 07 iulie 2017 s-a desfășurat ședința Consiliului raional pentru protecția drepturilor copilului cu următoarea ordine de zi:

    1.Cu privire la delincvența juvenilă în raionul Căușeni. Acțiuni de profilaxie și combatere (raportor : Lilia Scrinic, inspector, Biroul Siguranță Copil, IP Căușeni).

    2.Colaborarea intersectorială în domeniul medico-social în vederea reducerii ratei mortalității infantile și a copiilor cu vărsta de pînă la 5 ani la domiciliu (raportori: reprezentanți din domeniul medicină – Lucia Vasluian și asistență socială – Aurelia Malai).

    3.Cu privire la situația copiilor nedocumentați din raion (raportor: Golan Evdochia, șef-interimar al Direcției asistență socială și protecție a familiei).

    Prin Deciziile aprobate în cadrul ședinței structurilor locale responsabile de protecţia copilului le-au fost recomandați pași concreți pentru îmbunătățirea dezvoltării și bunăstării copilului, consolidarea sistemului de prevenire a separării copiilor de familie şi instituţionalizării lor, dezvoltarea şi consolidarea mecanismului intersectorial de cooperare pentru prevenirea şi combaterea mortalității infantile și a copiilor cu vărsta de pînă la 5 ani la domiciliu.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting