Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Wednesday, 13 November 2019

Cosiliul raional Căuşeni în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici să participle la vizita de studiu înRomânia (oraşele Iaşi şi Piatra Neamţ), organizată în perioada 27-28 noiembrie2019

CONDUCĂTORULUI ÎNTREPRINDERII

Cosiliul raional Căuşeni în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici să participle la vizita de studiu înRomânia (oraşele Iaşi şi Piatra Neamţ), organizată în perioada 27-28 noiembrie2019, cu suportul Reţelei Europene a Întreprinderilor (EEN), în cadrul proiectului “Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” implementat de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ).

Grupul ţintă:reprezentaţi ai companiilor ce prestează lucrări de construcţie în domeniile de aprovizionare cu apă şi canalizare şi eficienţă energetic în clădirile publice/construcţii civile.

Pricipalele obiective ale vizitei de studiu în România sunt:

    -Studierea experienţei companiilor din România pentru participare la procesul de achiziţii publice aferente proiectelor din domeniile eficienţă energetică şi aprovizionare cu apă şi canalizare cu finanţare din UE;

    -Transferul de bune practici europene în domeniul achiziţiilor publice, aspecte normative şi legale, procedurile de achiziţii UE de tip PRAG pentru contracte de servicii şi lucrări;

    -Aspecte specifice participării companiilor prin asocieri/parteneriate la licitaţii;

    -Identificarea partenerilor de afaceri în România pentru crearea de consorţiumuri, cu scopul participării în comun la licitaţii publice în domeniile de aprovezionare cu apă şi canalizare şi eficienţă energetică în clădirile publice/construcţii civile.

Organizatorii evenimentului vor asigura transportul şi un amplu program de afaceri (sesiuni de întrevederi de afaceri bilaterale, vizite lacompaniile româneşti din proximitate).

Participanţiivor achita individual serviciile de cazare pe perioada vizitei şi taxa de participare.Membrii CCI a RM-600 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM-700 MDL (toate taxele incluse).

Companiile interesate sunt rugate să completeze formularul de participare şi să-l transmită până la data de 18 noiembrie 2019, în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a CCI a RM. Persoana responsabilă: Inga Leontean

tel. 022 22-26-26, e-mail inga.leontean@chamber.md. Companiile care exprimă interes vor primi adiţional agenda detaliată.

FORMULAR DE PARTICIPARE:

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting