Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială
Noutati si evenimente

Miercuri, 23 Iunie 2021

Cinci proiecte din Raionul Căușeni, privind îmbunătățirea nivelului de trai și muncă în mediul rural vor fi finanțate de AIPA

Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, va finanța 65 de proiecte pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în localitățile rurale.

Decizia fiind luată la ședința comisiei de evaluare și selecție, ce a avut loc în 21 iunie 2021, din Raionul Căușeni cinci proiecte au fost selectate și aprobate condiționat spre finanțare, proiectele au fost depuse de localități la Măsura nr. 2 după cum urmează:

Măsura nr.2. Renovarea şi dezvoltarea localităţii rurale – satul Coșcalia, Fîrlădeni, satul Hagimus, satul Taraclia, Satul Ursoaia.

Valoarea totală a proiectelor fiind de 8 588 811 MDL dintre care suma aprobată de AIPA ca grant 6 683 708 MDL, contribuție APL 1 905 103 MDL.

De menționat că și alte primării din Raionul Căușeni au obținut un punctaj consistent la evaluarea proiectelor dar nu au putut fi autorizate pentru finanțare din motivul surselor financiare limitate pentru prezentul apel, aceste primării sunt : Căinari, Chircăiești, Cîrnățeni, Cîrnățenii Noi, Baimaclia, Săiți.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting