Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Tuesday, 19 February 2019

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia, invită să participați la programul internațional „Misiunea Cumparatorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada 13-16 martie 2019

CONDUCĂTORULUI ÎNTREPRINDERII

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia, Vă invită să participați la programul internațional„Misiunea Cumparatorului”, care va avea loc la Istanbul (Turcia) în perioada 13-16 martie 2019, in timpul desfășurării Expoziției Internaționale de tehnologii de producere WIN EURASIA 2019 –lumea industriei.

Programul evenimentului include:

VizitaExpoziției WIN EURASIA 2019, unde vor fi expuse următarele grupuri de produse: sisteme de automatizare a producției (robotica, industria IT, tehnologii și servicii de producție, pneumatică, sisteme hidraulice, rulmenți etc.), soluții in domeniile transportului, manipulării și depozitării (macarale și stivuitoare, tehnologii de ambalare, sisteme de rafturi, logistica, IT etc.), sisteme de generare a energiei electrice, alimentarea cu energie electrică, transmisie, distribuție și stocare (cabluri, motoare, echipament de testare și măsurare electrice și electronice, transformatoare, acumulatoare, generatoare etc.), tehnologii de prelucrare a foilor de metal, tăierea metalului, tehnologii de prelucrare a suprafețelor, tehnologii de sudare, tăiere, lipire etc.

Pentru mai multe detalii accesați w.w.w.win-eurasia.com.

    ·Participarea la întrevederi de afaceri in formatul B2B.

    Costuri :

    ·Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istambul-Chișinău si taxa de participare. Membrii CCI a RM - 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).

    ·Organizatoriiacopră următoarele cheltueli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.

Cererile de participare la Misiunea Cumparatorului în Turcia, vor fi acceptate pînă pe data de 25 februarie 2019 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md, tel: 022222626, persoana responsabila: Leontean Inga.

FORMULAR DE PARTICIPARE:

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting