Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Tuesday, 12 December 2017

Au fost marcați 100 ani de la nașterea profesorului Veaceslav HarnajRecent în incinta Gimnaziului „Veaceslav Harnaj” din satul Baimaclia s-a desfășurat o festivitate cu prilejul celebrării a 100 ani de la nașterea profesorului Veaceslav Harnaj (17 noiembrie 1917).

La serbare au fost prezenți oaspeți din România, Federația Rusă, Chișinău, interesați de creșterea micelor viețuitoare – albinele, membri ai ACA din București, Iași și alte localități din România, un grup de membri ai Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova în frunte cu președintele Asociației, domnul Maxim Ion, profesori de la Universitatea Agrară din Moldova și Federația Rusă. Aceștia au fost participanți la Forumul apicultorilor din Moldova, care s-a desfășurat la Chișinău la data de 01 decembrie 2017. Desigur, invitata on-line a fost și nepoata profesorului, actriță de cinema din România, doamna Ileana Popovici.

Alături de colectivul profesoral al Gimnaziului, în această importantă zi au fost prezenți și reprezentanți ai Consiliului raional Căușeni în persoana vicepreședintelui raionului Sergiu Gogu, șeful adjunct al Direcției învățământ Căușeni Tatiana Pălăduță, la fel părinți și elevii din Gmnaziu.

Festivitatea a avut un program cu diverse activități.

Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting