Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Marți, 11 Aprilie 2017

ANUNŢ DE ANGAJARE

ANUNŢ DE ANGAJARE repetat

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Căuşeni în colaborare cu Asociaţia Keystone Moldova, în cadrul Proiectului „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi pentru susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale Nistrului”, finanțat de Uniunea Europeană şi IM Swedish Development Partner angajează în cadrul Serviciului social „Echipă mobilă” următorii specialişti:

Asistent medical/kinetoterapeut - 1,0 unități de salariu

Echipa mobilă este un serviciu specializat, destinat persoanelor cu dizabilităţi, care oferă asistenţă socială şi suport la domiciliul beneficiarilor, precum şi consiliere şi sprijin persoanelor implicate în procesul de incluziune a acestora.

Cerinţe faţă de candidaţi: Studii superioare în asistenţă socială, psihologie, pedagogie, psihopedagogie, studii medii de specialitate în medicină.

Dosarul de participare la concurs va conţine:

CV, scrisoare de motivaţie, copia buletinului de identitate, copia diplomei de studii, copia carnetului de muncă.

Documentele vor fi prezentate la adresa: or. Căuşeni, Direcţia Asistenţă socială şi Protecţie a Familiei, str. A. Mateevici 9, bir. 5

Data limită de depunere a documentelor – 30 aprilie 2017.

Telefon de contact: 0243-2-25-48

Intrebări și răspunsuri
De ce ședințele consiliului raional Căușeni nu se transmit on-line sau în înregistrare ?
Buna ziua! Din pacate Consiliul nu dispune de tehnica corespunzatoare pentru transmitere in online. Sedintele inregistrate le gasiti pe site.,prin cautare, sau la rubrica Consiliul raional/sedinte online. Curind intentionam sa cream un canal pe youtube,unde sa se regaseasca sedintele consiliului.
Bună ziua, pot afla cînd are loc ședința Consiliului Raional Căușeni, data.Mulțumesc.
Buna ziua! De obicei noi anunțăm data ședinței din timp,pe site. Dar pentru a afla in caz de nu s-a reusit, telefonati 0243 22850 Secția APL
Scrie intrebarea Alte întrebări
Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting