Consiliul Raional Căușeni - pagina oficială  Consiliul Raional Căușeni
Consiliul Raional Căușeni
Noutati si evenimente

Miercuri, 26 Aprilie 2017

A N U N Ţ

Preşedintele raionului Căuşeni anunţă

CONCURS

pentru atribuirea dreptului de deservire a rutei regulate de călători de către agenţii transportatori.

Concursul se va desfăşura conform condiţiilor stipulate în art. 38 din Codul Transportatorului nr.150 din 17.07.2014 și a „Regulamentului transporturilor auto de călători şi bagaje” aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.854 din 28 iulie 2006 cu modificările şi completările ulterioare.

Concurs se anunţă pentru deservirea rutei regulate: Căuşeni- Hagimus; Hagimus-Căuşeni, conform orarului.

-din Căuşeni - ora 1030; 1300;

- din Hagimus – ora 800; 1130 .

Condiţiile de participare la concurs: la concurs sînt admişi agenţii transportatori – persoane fizice şi juridice înregistrate conform legislaţiei în vigoare a Republicii Moldova, titulari de licenţă pentru genul de activitate „Transportul auto de călători”.

Pentru participare la concurs se vor depune următoarele documente- cerere conform formei stabilite; licenţa pentru activitate de transport; certificatul de conformitate, eliberat de către organul de certificare acreditat şi desemnat în conformitate cu legislaţia în vigoare, care confirmă că serviciile de transport al călătorilor corespund cerinţelor în vigoare; certificatele ce confirmă perfecţionarea profesională periodică (o dată la trei ani) a şoferilor şi managerilor. Documentele se primesc în curs de 30 zile din data publicării anunţului. Termenul limită de prezentare a documentelor – 19 mai 2017.

Pachetul de documente urmează a fi prezentat în biroul 210 din Consiliul raional Căuşeni (bd. M. Eminescu, 31 (etajul 2),

telefon de contact: (243) 2 23 48.

Intrebări și răspunsuri
De ce ședințele consiliului raional Căușeni nu se transmit on-line sau în înregistrare ?
Buna ziua! Din pacate Consiliul nu dispune de tehnica corespunzatoare pentru transmitere in online. Sedintele inregistrate le gasiti pe site.,prin cautare, sau la rubrica Consiliul raional/sedinte online. Curind intentionam sa cream un canal pe youtube,unde sa se regaseasca sedintele consiliului.
Bună ziua, pot afla cînd are loc ședința Consiliului Raional Căușeni, data.Mulțumesc.
Buna ziua! De obicei noi anunțăm data ședinței din timp,pe site. Dar pentru a afla in caz de nu s-a reusit, telefonati 0243 22850 Secția APL
Scrie intrebarea Alte întrebări
Calendarul evenimentelor

Date meteo în Căușeni
© Toate drepturile rezervate de Consiliul Raional Causeni
Elaborat de AgentiaWeb Consulting